Paid Internship for Finance & Accounting Students

Tirana, Albania

Zero është partneri i parë zyrtar i Odoo në Ballkan. Ne implementojmë Odoo ERP për  institucione dhe biznese të mëdha në rajonin tonë për gamë të ndryshme industrish. Këtë vit jemi zgjedhur si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Evropë nga Odoo.

Jemi në kërkim për kandidatë të interesuar për inovacionin në tekonologji dhe që kërkojnë të zgjerojnë aftësitë e tyre përmes një karriere në konsulencën ERP dhe teknologjinë e informacionit, në një epokë ku financa nuk funksionon pa tekonologjine.

Çfarë do të bëni: Ndërkohë që zhvilloni aftësitë e juaja në financë, do të mësoni aplikime të ERP si analizë, konsulencë, implementim dhe trajnim.

Komunikimi
Aftësi Studimi
Punë Administrative
Sjellja

Përgjegjësi

 • Study Finance & Accounting
 • Studim Odoo
 • Ndjekje Plani Trajnimi
 • Ndjekje Trajnimi Live
 • Sjellje Pozitive me Kolegët

Të Nevojshme

 • Diplomë Bachelor në Financë
 • Interes në Teknologji
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Angleze
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Shqipe
 • Aftësi Bashkëpunimi me Kolegë të Huaj

Të Preferueshme

 • Mesatare mbi 8.5
 • Aftësi Komunikimi
 • Aftësi në Kontabilitet
 • Durim në studim

Cfarë është mirë në kompani ?


 • Kolegë mikpritës dhe profesionistë.
 • Jo mikromenaxherë apo presion negativ në punë.
 • Jo humbje kohe por trajnime të vazhdueshme dhe avancim.
 • Zgjerim të njohurive në industri të ndryshme biznesi.
 • Punë me kolege të huaj nga kultura të ndryshme.
 • Përgjegjësi reale dhe angazhim në një kompani në rritje.
Cfarë është Odoo

Zbulo Këtu

LEXO

Cfarë Ofrojmë


Do të jeni në gjendje të aplikoni njohuritë tuaja financiare dhe të mësoni një ERP që aplikohet në mbarë botën, e cila do t'ju japë mundësinë dhe sigurinë në të ardhmen për të punuar pa asnjë pengesë gjuhësore ose vendodhje. Do të punësoheni menjëherë nëse e kaloni trajnimin me sukses.

Përfitimet

Paid aPunë me Kohë të PlotëIntership

Trajnimet

Ju paguajmë që të trajnoheni

Vendodhja

Zyrat ndodhen në qëndër të Tiranës

Pushimet

Fundjava dhe Datat Festive