Project Manager

Tirana HQ, Albania

Zero është partneri i parë zyrtar i Odoo në Ballkan. Ne implementojmë Odoo ERP për  institucione dhe biznese të mëdha në rajonin tonë për gamë të ndryshme industrish. Këtë vit jemi zgjedhur si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Evropë nga Odoo.

Jemi në kërkim për kandidatë të interesuar për inovacionin në tekonologji dhe që kërkojnë të zgjerojnë aftësitë e tyre përmes një karriere në konsulencën ERP dhe teknologjinë e informacionit.

Çfarë do të bëni: Do të jeni përgjegjës për zbatimin e projekteve nga a në z. Do të menaxhoni ekipin tuaj dhe do ju kërkojme të jeni LIDER i cili vendos skuadrën përpara vetes. Nuk duam që të bërtisni, por të mendoni dhe të jeni të durueshëm.

Marrëdhënie me Klientin
Aftësi Administrative
Aftësi Teknike
Mesatare Studimi

Përgjegjësi

 • Kuptimi i Kërkesave të Klientit
 • Drejtimi i Projekteve të Implementimit
 • Lead your Team
 • Deliver the Project in Time and on-Budget
 • Përgatitje Plan Pune dhe Dokumentim

Të Nevojshme

 • Diplomë Bacelor dhe Master
 • Aftësi në Komunikim
 • Aftësi Lidershipi
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Angleze
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Shqipe

Të Preferueshme

 • Mesatare mbi 8.5
 • Pasion mbi Teknologjinë
 • Njohuri në ERP
 • Eksperiencë Pune në "Big-4s"

Cfarë është e mirë në kompani ?


 • Kolegë mikpritës dhe profesionistë.
 • Jo mikromenaxherë apo presion negativ në punë.
 • Jo humbje kohe por trajnime të vazhdueshme dhe avancim.
 • Zgjerim të njohurive në industri të ndryshme biznesi.
 • Punë me kolege të huaj nga kultura të ndryshme.
 • Përgjegjësi reale dhe angazhim në një kompani në rritje.
Cfarë është Odoo

Zbulo Këtu!

LEXO

Cfarë Ofrojmë


Do të jeni në gjendje të aplikoni njohuritë tuaja financiare dhe të mësoni një ERP që aplikohet në mbarë botën, e cila do t'ju japë mundësinë dhe sigurinë në të ardhmen për të punuar pa asnjë pengesë gjuhësore ose vendodhje. Do të jeni pjesë e një tregu në zhvillim çdo vit dhe pret profesionistë për ti angazhuar dhe vlerësuar. 

Përfitimet

Punë me Kohë të Plotë 

Trajnimet

Odoo ERP Certification

Vendodhja

Zyrat ndodhen në qëndër të Tiranes

Pushimet

Fundjava dhe Datat Festive