Plotëso të dhënat për Demo

Na kontaktoni për shërbimet tona apo detaje rreth kompanisë.

Zero I Odoo Partner
Pazari i Ri
Tirana
Albania
Google Maps

Si Procedojmë Pasi na Kontaktoni!

Forma

Detajet postohen automatikisht në platformë dhe ndiqen nga stafi ynë.

Kontakt

Ju kontaktojmë për të diskutuar dhe konfirmuar nevojat tuaja.

Demo

Bazuar në informacionet e detajuara ne përgatisim një demo të dedikuar.

Takim

Organizojmë takim për tju prezantuar demon dhe diskutuar rreth Odoo.

Ne i Bëjmë Gjërat sic Duhet 

- përndryshe as nuk fillojme.