Vizioni

 Të ndihmojmë Liderët të ndryshojnë mënyrën sesi bizneset dhe institucionet funksionojnë

Misioni

Të implementojmë Odoo, një platformë gjithëpërfshirëse
për menaxhimin e biznesit

Partner Transformimi Dixhital i Balfin Real Estate & Hospitality

Pjesë e Balfin Group, themeluar në vitin 2018, Balfin Real Estate & Hospitality vjen me një fokus të qartë për të gjithë shërbimet në lidhje me tregun e pasurive të paluajtshme dhe si kompania më e madhe në Evropen Juglindore. Ndërtues i projekteve prestigjoze si Rolling Hills, Green Coast, Colina Verde, Vala Mar, Vlora Marina etj. Na kontaktoni për të mësuar më shumë se si e ndihmuam BRE në udhëtimin e tyre të transformimit dixhital.

Mëso më shumë

Partner Transformimi Dixhital i Federatës Shqiptare të Futbollit

E themeluar në vitin 1930 Federata Shqiptare e Futbllit është një nga dhjetë institucionet më të mëdha në Shqipëri. Viti 2016 ishte viti i parë në histori për Shqipërinë që u kualifikua dhe mori pjesë në Kampionatin Evropian të UEFA-s. Federata ka përparuar duke arritur të ndërtojë seline e re në Tiranë dhe të rinovojë stadiumin kryesor duke ndërtuar një kryeveper në qëndër të kryeqytetit. Na kontaktoni për të mësuar më shumë se si i ndihmuam ata në udhëtimin e tyre të transformimit dixhital.

Mëso më shumë

Odoo Experience 2022

Të qenit pjesë e grupit gjigant gjerman Maritim ka bërë që Marina Bay të bëhet standard në rajonin tonë dhe të njihet si resorti më luksoz në zonën e Ballkanit. Gjatë Odoo Experience 2022 ne patëm mundësinë të prezantonim si realizuam implementimin e këtij projekti masiv dhe bëmë të mundur zëvendësimin e tre softuerëve të ndryshëm POS, Kontabilitet, PMS vetëm me Odoo.

 
 
 
 

Odoo Experience 2021

Në eventin e Odoo, Zero është zgjedhur si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Europë. Jemi krenare të përfaqësojmë Shqipërinë në Bruksel me seriozitet dhe dinjitet në tregun e ERP-ve. Ky është një tregues që e pozicionon shërbimin tonë në të njejtin nivel me partnerët seriozë në Europë dhe pasqyron ecurinë e kompanive Shqiptare drejt rrugës së dixhitalizimit dhe avancimin e tyre në platforma ERP për menaxhimin e operacioneve.

PSE ZERON

 
Odoo Gold Partner

Zero është partner kryesor i Odoo në Evropën Juglindore

 
Top 3 in Europe

Zgjedhur nga Odoo si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Evropë

 
Certifikuar nga Odoo

Certifikuar zyrtarisht nga Odoo si garanci profesionalizmin tonë.

Where Do We Operate

Shqipëri

Mbretëria Bashkuar

Kosovë

Maqedoni

Greqi