Ndihmojmë Liderët të kenë Kontrollin.
 

Zero është partneri i parë i Odoo në Ballkan. Ne implementojmë platformën Odoo ERP për cdo departament të kompanisë dhe krijojmë më shumë kohë për ju ti shtoni "zerot" biznesit tuaj.

JE LIDER ?


Top Referenca

Zero Krah Lidershipit

 

CFARË ËSHTË ODOO

Odoo është platformë ERP administrative

"all-in-one"

Odoo është një platformë gjithë-përfshirëse e cila ka kapacitetin ti përgjigjet cdo nevoje të kompanive, duke filluar nga menaxhimi i financave e deri tek ndertimi i e-commerce, duke ju dhënë kontroll të plotë mbi biznesin tuaj.

Filozofia e Odoo është të jetë e thjeshtë, e shpejtë dhe e lehtë për tu përdorur. Kompania Odoo është themeluar në Belgjikë në vitin 2002 dhe konkuron me sisteme globale si Business Central i Microsoft dhe Sap.Shiko Videon

MODULET ODOO

Jo më integrime komplekse

Struktura e Odoo ju lejon të implementoni një pjesë standarte të moduleve dhe më pas të shtoni të tjera sipas nevojës duke automatizuar me rradhë të gjithë operacionet e biznesit.


Mëso më Shumë

Bëj Diferencen në Biznes me Odoo

Odoo është platforma ERP me rritjen më të shpejtë në Europë


KONTABILITET I AVANCUAR  

Krijo fatura automatike, menaxho pagesat dhe detyrimet e klienteve. Kontrollo me lehtësi faturat e blerjes dhe merr raporte të detajuara kontabël.  

KONSOLIDIM

Nëse jeni biznes grup me disa kompani, Odoo ju mundëson ti konsolidoni të gjithë kompanitë e grupit tuaj duke krijuar raporte kontabël të përbashkëta.

FISCALIZE INVOICES

Zero ka certifikuar Odoo për fiskalizimin në Shqipëri. Odoo mund të komunikoje me portalin "selfcare" dhe bëjë të mundur fiskalizimin e faturave.

RAPORTE Bi

Panel dinamik me raporte inteligjente, informuese, të editueshme dhe në kohë reale që ju mbajnë të informuar në cdo moment.  

         
MENAXHIM I SHITJEVE

Gjurmo mundësitë e biznesit dhe merr raporte të sakta të ecurisë së shitjeve. Skedulo detyra për stafin dhe dërgo me lehtësi faturat.

MENAXHIM I MAGAZINAVE

Pëmirëso tani të gjithë proceset e brëndshme të magazines me modulin e dedikuar të inventarit. Maksimizo eficensën dhe gjurmo cdo transfertë.

DISTRIBUCION

Menaxhoni operacionet tuaja në terren, si para-shitjet, shitjet me shumicë, shpërndarjen. Monitoroni takimet dhe produktivitetin e stafit.

ERP NE CELULAR

Mund ta përdorni aplikacionin e Odoo në ios/android me të gjithë opsionet përkatëse. Kontrollo lehtësisht operacionet dhe raportet e biznesit nga celulari juaj.

  Pse Odoo Ka Vlere Unike ?

Platforma e vetme që Biznesi juaj ka Nevojë
Zero Integrime

Nuk keni nevojë të integroni asnjë sistem tjetër për operacionet tuaja, asnjë "POS", "eCommerce" apo zgjidhje tjetër sepse Odoo i ofron të gjithë modulet në platformën e saj. 


Platformë në "Cloud"

E shpejtë, e thjeshtë. Mund ta aksesoni platformën nga cdo pajisje kompjuterike, në cdo vend dhe kurdo kur dëshironi të kontrolloni raporte të detajuara që Odoo ofron. 

Metodologjia Jonë Profesionale

Zero është partner "Silver" i Odoo Certifikuar në v.14

Dëgjojmë

Dëgjomë kërkesat tuaja dhe pritshmëritë objektive që keni për platformën në mënyre që të specifikojmë
 cdo nevojë të projektit.

Analizojmë

Kuptojmë kërkesat e parashtruara dhe dizenjojmë zgjidhje të sakta që janë optimale dhe përshtaten me kërkesat tuaja objektive.

Propozojmë

Rishikojmë projektin dhe propozojmë zgjidhjet finale që mund të testohen fillimisht nga skuadra juaj dhe më pas finalizohen në konkluzione.

Implementojmë

Implementojmë platformën në metodë revolucionare dhe përfundojmë projektin duke ju suportuar në periudhë tranzicioni derisa filloni "live".

Suportojmë

Ecim hap pas hapi me ju, duke ju mbështetur dhe ndihmuar me cdo detaj dhe ndryshim në platformë, që të merrni më të mirën prej saj.

Ju shtoni Zerot

Me zero integrime dhe të gjithë departamentet tuaja në një platforme të vetme ju do keni më shumë kohë të zgjeroni biznesin tuaj. 

Pse të Bashkëpunoni me Zeron
Partneri i Parë i Odoo në Balkan

Odoo Gold Partner

Zero është partneri i parë në Ballkan i Odoo në Shqipëri dhe njëkohesisht partner "Silver".

Certifikuar në v.14

Zero është certifikuar në Odoo v.14 si një ndër kushtet kryesore për të garantuar shërbimet.

Zero është zgjedhur nga Odoo në Belgjikë si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Europë.

Zero është kompania e vetme që ka zhvilluar fiskalizimin dhe certifikuar Odoo në Shqipëri.

Krahaso Tani
7 Milion përdorues në Botë

Nav

Odoo

Sap