Fillo Tani Transformimin Digjital të Biznesit Tuaj

Zbulo potencialin e vërtetë të biznesit tuaj dhe domino në industrinë tënde.


Partner Transformimi Dixhital i Federatës Shqiptare të Futbollit

E themeluar në vitin 1930 Federata Shqiptare e Futbllit është një nga dhjetë institucionet më të mëdha në Shqipëri. Viti 2016 ishte viti i parë në histori për Shqipërinë që u kualifikua dhe mori pjesë në Kampionatin Evropian të UEFA-s. Federata ka përparuar duke arritur të ndërtojë seline e re në Tiranë dhe të rinovojë stadiumin kryesor duke ndërtuar një kryeveper në qëndër të kryeqytetit. Na kontaktoni për të mësuar më shumë se si i ndihmuam ata në udhëtimin e tyre të transformimit dixhital.

Mëso me shumë

Partner Transformimi Dixhital i Balfin Real Estate & Hospitality

Pjesë e Balfin Group, themeluar në vitin 2018, Balfin Real Estate & Hospitality vjen me një fokus të qartë për të gjithë shërbimet në lidhje me tregun e pasurive të paluajtshme dhe si kompania më e madhe në Evropen Juglindore. Ndërtues i projekteve prestigjoze si Rolling Hills, Green Coast, Colina Verde, Vala Mar, Vlora Marina etj. Na kontaktoni për të mësuar më shumë se si e ndihmuam BRE në udhëtimin e tyre të transformimit dixhital.

Mëso me shumë

Si Veprojmë Pasi na Kontaktoni

Regjistrim

Detajet postohen automatikisht në platformë dhe ndiqen nga stafi ynë.

Kontakt

Ju kontaktojmë për të diskutuar dhe konfirmuar nevojat tuaja.

Demo

Bazuar në informacionet e detajuara ne përgatisim një demo të dedikuar.

Takim

Organizojmë takim për t'ju prezantuar demon dhe diskutuar rreth Odoo.