Business Analyst

Tirana HQ, Albania

Zero është partneri i parë zyrtar i Odoo në Ballkan. Ne implementojmë Odoo ERP për institucione dhe biznese në rajonin tonë për gamë të ndryshme industrish. Këtë vit Zero është zgjedhur si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Evropë nga Odoo.

Jemi në kërkim për kandidatë të interesuar për inovacionin në tekonologji dhe që kërkojnë të zgjerojnë aftësitë e tyre përmes një karriere në konsulencën ERP dhe teknologjinë e informacionit.

Çfarë do të bëni: Ndërkohë që zhvilloni aftësitë e juaja në IT, informatike apo finance, do të bëheni ekspert në ERP dhe do të udhëhiqni klientët në analiza, konsulencë, implementim dhe trajnim. 

Marrëdhënie me Klientin
Aftësi Administrative
Aftësi Teknike
Mesatare Studimi

Përgjegjësi

 • Study & Apply Odoo Functionalities
 • Collaborate with Consultants & PM
 • Përgatitje e Analizës për Zhvilluesit
 • Testim i Zhvillimeve dhe Moduleve të Odoo
 • Kontroll Cilësie dhe Dokumentim

Të Nevojshme

 • Diplomë Bacelor në Informatike, Informatike ekonomike, Inxhinieri Informatike ose elektronike, TIK, Matematike.
 • Aftësi në Komunikim
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Angleze
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Shqipe
 • Aftësi Bashkëpunimi me Kolegë të Huaj

Të Preferueshme

 • Mesatare mbi 8
 • Pasion mbi Teknologjinë
 • Aftësi në Analizë Teknike
 • Vëmëndje në Detaje

Cfarë është e mirë në kompani ?


 • Kolegë mikpritës dhe profesionistë.
 • Jo mikromenaxherë apo presion negativ në punë.
 • Jo humbje kohe por trajnime të vazhdueshme dhe avancim.
 • Zgjerim të njohurive në industri të ndryshme biznesi.
 • Punë me kolege të huaj nga kultura të ndryshme.
 • Përgjegjësi reale dhe angazhim në një kompani në rritje.
Cfarë është Odoo

Zbulo Këtu!

LEXO

Cfarë Ofrojmë


Do të jeni në gjendje të aplikoni njohuritë tuaja financiare dhe të mësoni një ERP që aplikohet në mbarë botën, e cila do t'ju japë mundësinë dhe sigurinë në të ardhmen për të punuar pa asnjë pengesë gjuhësore ose vendodhje. Do të jeni pjesë e një tregu në zhvillim çdo vit që pret profesionistë për ti angazhuar dhe vlerësuar. 

Përfitimet

Punë me Kohë të Plotë 

Trajnimet

Odoo ERP Certification

Location

Zyrat ndodhen në qëndër të Tiranes

Pushimet

Fundjava dhe Datat Festive